Dela med dig!

“Tack för en mkt fin och trevlig tävling idag. Hoppas på fler gånger. Premiärtävling för mig och nog också personligt paddel(tid)rekord, det känns nu! Men vad kul det var, extra kul eftersom jag slapp bada, men det var jäkligt nära många gånger.”
/Lisa

“Detta var mycket bra, roligt, rätt nivå och längd.
Nästa år blir det åka av.”
/Jan

“Tack för ett kanon-initiativ. Det var superkul med turen i hamnen o kanalerna idag. Tuffare än vi trodde men som vanligt värt all svett i slutändan. Hoppas det blir ett stående event.”
/Göran o Peter

19 Responses to Tyck till

 1. Alf Andersen says:

  Tack för ett bra intiativ. Det blev en trevlig dag med svalkande bad och allt.
  Får skicka ett speciellt tack till Kapten Marcus på paddan för uppvisande av gott sjömanskapp och Magnus för hjälp med kamraträddning. Kommer tillbaka nästa år med en väloljad roll, med målsättningen att få en tidsnotering på paddelvarvet.
  /Alf

 2. Kjell Weber says:

  Det blev riktigt bra, tack för initiativet, allt arbete med information och denna utmärkta webbplats. Hoppas på att detta blir årligt återkommande event, det behövs sådana här arrangemang på Göteborgs vatten.
  Uppfyllde min målsättning, 1.genomföra tävlingen, 2.inte komma sist.
  Nästa år blir det att lägga på ett kol…
  /Kjell W

 3. Trent victor says:

  Jättebra initiativ! Det behöver inte vara svårare än så att rodda en rolig tävling! Tyckte der var en bra dragning av banan med mycket sightseeing. Funderade på. Om inte det vore bättre att börja vid klippan på den där lilla stranden nedanför Novotel vid klippan mot Röda Sten. Man kan behålla sträckning men behöver inte stressa efteråt pga göteborgsvarvet. Dessutom är det ett jättebra fik med uppsikt över kajaker osv. Som sagt skitbra, tack! -Trent

 4. Oliver says:

  Jättebra initiativ! Det behöver inte vara svårare än så att rodda en rolig tävling! Tyckte der var en bra dragning av banan med mycket sightseeing. Funderade på. Om inte det vore bättre att börja vid klippan på den där lilla stranden nedanför Novotel vid klippan mot Röda Sten. Man kan behålla sträckning men behöver inte stressa efteråt pga göteborgsvarvet. Dessutom är det ett jättebra fik med uppsikt över kajaker osv. Som sagt skitbra, tack! -Trent
  +1

  • jorgen@paddelvarvet.se says:

   Kul att du gillade tävlingen, och kul att få lite feedback så här mitt i vintern. Faktum är att den lilla stranden var den ursprungliga idén som start och mål. Tror också att det skulle kunna funka bra. Men hur är det med parkeringar där tro? Man vill ju slippa kånka alltför långt.

 5. Christian says:

  Hej,

  Har ni möjlighet att att köra om tävlingen något senare i säsongen. Tyvärr så krockar datumet igen med våra utställningar igen och jag skulle gärna vara med vid något tillfälle.

  • paddlare1 says:

   Hej!
   Det är väl inte omöjligt att man kan köra en variant längre fram. Göteborg borde definitivt ha fler paddeltävlingar! Vi får väl först se hur uppslutningen och responsen blir nu den 12 maj. Förslag på datum annars?

 6. Erik Fernholm says:

  Hej
  Tack för bra initiativ! Ska göra mitt bästa för att promota “klassikern” till multisportare och andra hugade inför nästa år. BOrde finnas ett intresse tycker jag.

  Erik Fernholm

 7. Anton says:

  Hej,

  Jag har fått möjlighet att trycka upp lite klistermärken till rätt bra pris. Är det OK att använda loggan? Och kan det vara av intresse för andra som skall paddla? Stripa kajaken alternativt bilen :)

  • paddlare1 says:

   Hej Anton
   Absolut, bra idé. Kör på! Jag köper gärna om de blir snygga :-) Kan göra ett utskick till övriga deltagare och be dem lägga en beställning. Eller kan du ta med ett gäng på spek till den 18 maj?
   /Jörgen

 8. Bra fixat. Trevligt race med “lagom” motvind i motströmmen… :-)
  Blir nog tillbaka nästa år.

  • paddlare1 says:

   Tack! Bra kämpat. Håller med om att det var lite motigt upp mot Marieholmsbron, men vilken skön nedförsbacke det blev sen! Hoppas vi ses nästa år igen. /Jörgen

 9. Alex Bergstam says:

  Halloj!

  Tycker själv att jag gjorde en GRYM insats i blåsten igår! Efter 9 km, på tillbakavägen strax efter jag vänt nedanför Älvsborgsbron, gick min ena pedal sönder. Min första tanke var att bryta, jag hade ju INGET att styra med. Efter att ha tagit mig fram som en drucken ål, fram och tillbaka, vägen upp kunde jag inte låta bli att fortsätta in i vallgraven igen, men var tvungen att komma på något eftersom det var vääääldigt jobbigt att ta sig fram i den stilen. Jag lade då vajern över mitt uppdragna ben/knä, fällde ned rodret igen och fick styra på vänstersidan genom att “vicka” benet fram och tillbaka . Det gick hyfsat bra men jag satt ju HELT galet och fick rejäl träsmak efter ett tag, men tänkte “fasen, nu när jag väl vågat mig hit kan jag ta mig tusan inte bryta, jag kör på!”. Och det gjorde jag, jag fullföljde loppet och fick slita bra, men jag bröt INTE!! Och även om tiden inte blev som jag tänkt mig, tycker jag själv att jag gjorde en grym insats! :)
  TUSEN TACK till er två killar som stannade och hjälpte mig precis när pedalen havererade!! Hoppas ni läser detta, ni peppade mig med era tips och det hjälpte mig också mentalt väldigt mycket när ni stannade till!! :)

  Och jag är inte avskräckt pga mitt haveri utan satsar på att komma igen och genomföra loppet under mer normala omständigheter! / Alex

 10. Sven Jansson says:

  Kul race. Ser att det står att jag blev delad 2:a. Det blev jag inte. Min tid var 1:59:50 och jag blev 4:a

 11. Ola Oskarsson says:

  Himla trevligt. Jag är så stolt att vi klarade det på en sån tid trots oträning. Vi kör helt klart igen.
  ps. Finns det k2 surfskis?

  • paddlare1 says:

   Bra kört. Hoppas vi får se er på starlinjen nästa år igen. Då kanske i en dubbelsurfski. Kolla med Anders Karlsson som säljer Epic här i Göteborg. V10 double är det ni letar efter. anders at paddla.se
   /Jörgen

 12. Jens says:

  Var har förra årets resultat tagit vägen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>